Recreatiemat Busterz

Je kent het wel: na een heerlijke dag varen, leg je de boot aan en dek je hem netjes af met het dekzeil. Het wordt al snel vochtig in de boot, waardoor de kans op schimmel enorm toeneemt. Busterz heeft een unieke warmtemat ontwikkeld die dit tegen gaat.

De voordelen van de Busterz recreatiemat

De recreatiemat van Busterz heeft drie fijne voordelen voor in jouw boot:

Hoe werkt de recreatiemat van Busterz?

Door middel van gezonde straling zorgt de Busterz mat voor opwarming van alles met massa. Dit in tegenstelling tot conventionele warmtebronnen die de lucht verwarmen. De gezonde straling houdt het materiaal van de boot op temperatuur, waardoor de groei van schimmels voorkomen wordt. 

Ook tijdens de koudere vaardagen is het mogelijk om de recreatiemat van Busterz te gebruiken, wat zorgt voor comfortabele warmte aan boord. 

Energiezuinig & duurzaam

Kost dat niet veel energie? Dat vraag je je waarschijnlijk af. De mat is extreem zuinig en duurzaam. De 100 watt mat verbruikt slecht €0,02 per uur als deze is ingeschakeld. Daarbij hebben de producten van Busterz geen onderhoud nodig, hij gaat decennia mee. De lange levensduur zorgt voor een beperking van afval, waardoor je ook nog eens milieubewust bent! Dit maakt de Busterz recreatiemat een hoog kwaliteitsproduct. Daardoor kunnen zij een garantietermijn van 10 jaar op het warmte-element beloven.

Wat is Busterz?

Busterz fabriceert en verkoopt producten die werken middels infrarood. Infrarood is een gezonde en comfortabele manier van verwarmen. Busterz heeft een unieke mat ontwikkeld voor diverse toepassingen. Een laag verbruik, met de juiste straling en een lange levensduur typeert deze producten. Busterz heeft, naast de recreatiemat voor in de boot, andere matten ontwikkeld voor verschillende toepassingen, voor meer informatie bekijk de website: https://www.busterz.nl/

Bootonderhoud Nederland is trotse partner van deze Nederlandse onderneming. Het product is een toevoeging voor in elke boot. Wij adviseren jou graag over het gebruik van de mat. Neem daarvoor contact op via:

busterz@bootonderhoudnederland.nl

+31 (0)6 42 60 03 86