Controleer regelmatig de motor van jouw boot

Wist je dat het belangrijk is om de motor van jouw boot regelmatig te controleren? Hij heeft minimaal één keer per jaar een servicebeurt nodig. Daarbij is niet alleen het vervangen van olie en nieuwe filters belangrijk, maar ook het controleren van de conditie van het koelsysteem.

Werkt alles nog voor een nieuw seizoen varen? Zeker wanneer jouw boot in de winter in het water blijft liggen, loop je zonder controle behoorlijke risico’s. Het koelsysteem groeit vaak dicht door algen en schelpen, iets wat je niet ziet wanneer het staartstuk onder water zit.

Bootonderhoud Nederland kan jouw boot op elk moment van het jaar uit het water halen voor een inspectie. Interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Gert-Jan van Mourik

Gert-Jan van Mourik

Eigenaar Bootonderhoud Nederland

Dit nieuwtje delen?
Kunnen wij jou helpen?

Ik adviseer jou over wat voor onderhoud jouw boot nodig heeft en ik zorg dat het onderhoud juist uitgevoerd wordt.