Transport van de boot/boottransport

Er zijn meerdere situaties denkbaar dat je jouw boot zou willen verplaatsen, maar dat het dit onmogelijk lijkt. Wellicht beschik je zelf niet over het juiste vervoermiddel en/of trailer om de boot op te vervoeren. Bootonderhoud Nederland verzorgt met plezier het transport voor je in Nederland, en zelfs binnen Europa. Kan ik iets voor jou betekenen?

Welke boten kan ik vervoeren?

Is jouw boot niet zwaarder dan 2.700 KG en niet langer dan 8.50 meter? Dan kan ik jouw boot naar elke gewenste locatie vervoeren. Het boottransport kan naar elke locatie binnen Nederland of naar elk ander land binnen Europa. Ik beschik over de juiste trailer om jouw boot veilig te transporteren.

Gewicht:

< 2.700 KG

Lengte:

< 8.50 M

Locatie

Nederland en Europa

Vergunning

NIWO gecertificeerd

Boottransport ervaring van Bootonderhoud Nederland

Ik heb ruime ervaring in het vervoer van boten. Vanzelfsprekend beschik ik over professionele transportmiddelen en de nodige verzekeringen om jouw boot veilig en verantwoord te transporteren.

Wanneer boottranspport?

Naast transport voor onderhoud bij Bootonderhoud Nederland zijn er andere situaties denkbaar waarom jij jouw boot wilt transporteren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende situaties: 

Is een van de situaties herkenbaar, neem gerust contact met mij op en ik regel het voor je.